Nova web stranica

Nova web stranica

13.5.2020.

Ponosno predstavljamo naš novi web.

Dolazak novih tehnologija, ubrzavanje internetskih procesa, te sve veći naglasak na izvrsnom iskustvu korisnika, rezultirao je izradom potpuno nove platforme

Projekt je baziran na tehnologijama Microsoft Net Core 3.0. Izvorne funkcionalnosti su dorađene sa velikim brojem mogućnosti: u prezentaciji proizvoda, mogućnosti kupovine, dostave, marketinških funkcionalnosti, i mnogo, mnogo drugih.

Potpuno nova funkcionalnost je mogućnost postavljanja Internet trgovine kao Progressive Web Apps - aplikacija koja omogućava kupcima da prilikom pregledavanja Internet trgovine korisnik dobije upit o postavljanju ikone na zaslon mobitela i na taj način jednostavnije i češće koristi tu Internet trgovinu. Putem progresivne aplikacije Internet trgovina tom korisniku može raditi i u offline modu, a samom korisniku ne zauzima mnogo prostora na uređaju.

Napravili smo redizajn baze i procedura. Našim dosadašnjim korisnicima su kompatibilni sa postojećim podacima i ne trebaju ih ponovno unositi. Zbog dodatne sigurnosti korisnika i rada same Internet trgovine povećali smo razinu sigurnosti prijave i registracije korisnika. Omogućili smo lakšu i jednostavniju prijavu korisnika putem društvenih mreža, te dvofaktorsku autentifikaciju u svrhu veće sigurnosti korisnika.

U novom projektu stavljen je naglasak na brojne marketinške aktivnosti. Pomoću njih, korisnicima na brojne načine možete nuditi dodatne proizvode, poklone, garancije i ostalo što unapređuje prodaju u vašoj Internet trgovinu, ali i korisničko iskustvo kupaca.

Online prodaja je povezana sa Programom vjernosti (Loyalty karticama) i imaju razne mogućnost:

• Sinkronizacije prilikom sakupljanja bodova
• Prilikom upisa bilježi učestalost posjeta i kupovine
• Formiranje posebnih ponuda isključivo za Program vjernosti

Ovo su samo neke od značajki nove platforme. Izrađeni su i brojni parametri koji direktno utječu na rad trgovine i njene performanse.

VSC Pro+ Internet Prodaja   Kupovina Online